B2B

van maandag tot vrijdag
8:00u tot 19:00u

Leven

We maken gebruik van persoonlijke strategieën, die ons toelaten alle mogelijke, wettelijke, fiscaal aftrekbare mogelijkheden te hanteren en dit steeds met een langetermijnvisie.

Overlijden

We maken een vrijblijvende individuele (of collectieve) analyse van uw behoeften en helpen u met het bepalen van de best mogelijke oplossingen.

Overlijden door ongeval

Indien u een polis overlijden door ongeval onderschrijft, dan zullen uw erfgenamen recht hebben op een bijkomend kapitaal.

Invaliditeit

Of u nu zelfstandige, zaakvoerder, HR-directeur of CEO bent van een bedrijf, we kunnen u helpen met het vinden van een gewaarborgd inkomensverzekering voor uzelf en/of uw personeelsleden.

Hospitalisatie

We bieden u gezondheidszorgplannen aan die in volgende waarborgen kunnen voorzien: hospitalisatie, ernstige ziekten, tandzorgen, ambulante kosten en bijstand in binnen- of buitenland.

Beleggingen

Dankzij de jarenlange ervaring van beide vennoten, kunnen we in detail uw behoeftes analyseren en gebruik maken van wettelijke en fiscale voordelen.

Financiële Planning

Onze know-how, gecombineerd met een jarenlange ervaring, laat ons toe aan onze klanten duurzame oplossingen aan te bieden voor de aanmaak, beheer en overdracht van hun patrimonium.