Over ons

van maandag tot vrijdag
8:00u tot 19:00u

MW Life Consult

Wij zijn exclusief gespecialiseerd in levensverzekeringen en financiële planning. Dit omhelst 100% van onze activiteit.

Onze know how, gekoppeld aan een jarenlange ervaring, geeft ons de mogelijkheid om duurzame oplossingen voor te stellen, die het mogelijk maken uw vermogen op te bouwen, te beheren en over te maken aan uw erfgenamen.

Om dit te doen, maken we gebruik van persoonlijke strategieën, die ons toelaten alle mogelijke, wettelijke, fiscaal aftrekbare mogelijkheden te hanteren en dit steeds met een langetermijnvisie.

We maken een vrijblijvende individuele analyse van uw behoeften en helpen u met het bepalen van de best mogelijke oplossingen.

Voor KMO’s, grote, internationale bedrijven en zelfstandigen kijken we naar de bench mark en we vragen minimum 3 voorstellen per aangevraagd dossier.

We bieden onze diensten aan in de 3 landstalen (Nederlands, Français en Deutsch), maar we kunnnen u ook verderhelpen in het Engels, Spaans of Italiaans. Ons cliënteel is zowel lokaal als internationaal en er wordt vaak beroep op ons gedaan wanneer de zaken wat ingewikkeld worden.

Beschikbaar 7 dagen op 7, vindt u altijd wel iemand aan de lijn of mail. U komt bij ons op bezoek in Brussel of wij komen tot bij u, zoals u het wenst, tijdens of na de kantooruren. Ons motto luidt: flexibiliteit ten dienste van onze klanten!

Gezien onze ervaring van meer dan 17 jaar, of u nu particulier, zelfstandig of bedrijfsleider bent, we vinden altijd wel de gepaste oplossing voor u!

"For MW Life Consult there are no problems, only solutions!"

Michael Weinberg

In memoriam van Michael Weinberg

Wat zeggen onze klanten?